imageframe-image

Over PanaGo

PanaGo is een kleinschalige touroperator, gespecialiseerd in reizen naar Griekenland. PanaGo is een geregistreerde handelsnaam van Face2Face Travel BV. Ons vakbekwaam personeel heeft ruime ervaring in het samenstellen van reizen. Wij bezoeken jaarlijks regelmatig Griekenland en vinden elke keer unieke plekjes welke wij opnemen in ons productaanbod. Wij kennen Griekenland als geen ander.

Onze missie

PanaGo laat je het echte Griekenland zien, tijdens je reis ontmoet je de lokale bevolking en maak je vaak onderdeel van het dagelijkse leven. Onze reizen zijn kleinschalig en persoonlijk vaak inbegrepen met veel extra’s.

imageframe-image
imageframe-image

Hoe we werken

De adviseurs van PanaGo zijn ondernemend en betrokken & altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op reisgebied in Griekenland. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak, want naast het aanbod van reizen op deze website kun je bij ons ook terecht voor maatwerkreizen. Een keer langs komen? Maak dan eerst even een afspraak

Reisverzekeringen

Bij PanaGo kan je ook je reis en/of annuleringsverzekering afsluiten, wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen (www.europeesche.nl)

imageframe-image
imageframe-image

Aangesloten bij SGR, ANVR & Calamiteitenfonds

Wij van PanaGo willen jouw zekerheid en veiligheid bieden. Niet allen voor het begin van je reis maar ook tijdens de reis. Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden, bij ANVR en bij het Calamiteitenfonds. Omdat wij willen dat je reis soepel en zorgeloos verloopt en dat je prachtige indrukken kunt opdoen en van het culturele erfgoed van Griekenland kan genieten. Dit alles zonder financiële risico’s in geval van faillissement of calamiteit(en) op de bestemming.